Istrilene - 55 jaar jong - Deel 2 – Aanvulling van ons gamma met dag- en nachtcrèmes en een body milk

Voor het vervolg van hoe Istrilene uit de startblokken schoot, zijn we ten rade gegaan bij één van onze oud-consulentes Yvette Van Veuren.

Deze dame is zowat de langst actieve consulente sinds het begin van Istrilene, en zij heeft haar archief geopend voor ons 😊. Bedankt, Yvette!

Kort nadat de eerste drie producten verkocht werden is destijds het gamma aangevuld met drie dagcrèmes, voor elk huidtype één (droge, normale, vette huid). Ook kwamen er drie nachtcrèmes, plus een lichaamsmelk, vandaag bodylotion genoemd.

Daarnaast was er ook het befaamde crème suprême masker. Deze dikke vette crème moest je 20 minuten op je gelaat laten (na reiniging met melk & tonic) en na 20 minuten met lauwwarm water afspoelen.

Lange tijd hebben we geclaimd dat Istrilene geen cosmetica was, maar ‘cosmeceutical’. Wat we bedoelden was dat de kwaliteit van de door ons gebruikte grondstoffen en actieven van farmaceutische kwaliteit waren & zijn. Hierdoor presenteren we ook vandaag nog met trots de snelle en hoogwaardige werking van al onze producten.

Moderne grondstoffen en formuleringen maken dat de drie dag- & nachtcrèmes nu vervangen zijn door één product dat de drie huidtypes verzorgt:

All Day Super Moisturizer Day Cream

Complete vochtbalancerende dagcrème voor alle huidtypen. Heeft een perfecte werking vooral bij normale tot gevoelige huid met gebrek aan vocht en met kleine huidirritaties. Bevat een multivitaminencomplex met E, C en B3, en verbetert je huidtextuur in combinatie met Aloë Vera en Calendula.

 All Day Super Moisturizer Day Cream

Vitamin Night Cream

Door de specifieke samenstelling en de voedende bestanddelen zorgt deze crème ervoor dat het evenwicht in de huid herstelt en dat ze weer gezond wordt. De Vitamin Night Cream regenereert, hydrateert en neutraliseert de vrije radicalen. Bevat Sint-Janskruid, olijfolie en vitamines C, E en F, om vroegtijdige veroudering tegen te gaan. Het is een voedende crème die voor een weldoende ontspanning van de vermoeide huid zorgt. Deze crème kan ook gebruikt worden op plaatsen op het lichaam met psoriasis of andere kleine huidproblemen. Geschikt voor elk huidtype.

 Vitamin Night Cream

 

De lichaamsmelk van vroeger was een stugge formule die moeilijker in te smeren was en witte strepen maakte. Door nieuwe technologie op gebied van formuleringen en door totaal andere basis en actieve grondstoffen in te zetten zijn we gekomen tot een écht prachtproduct dat je huid, armen, benen en lichaam gedurende 24u hydrateert en beschermt. Deze ‘lotion’ geeft een zijdezachte glans en een radiante uitstraling aan je lichaam, én plakt niet:

24h Hydration Body Emulsion met vitamine E

Sterk verstevigende, voedende en vochtregulerende lichaamsemulsie. Stimuleert de zuurstoftoevoer in de huid en bevat vitamine E. Geschikt voor normale, en droge tot extreem droge huid.

 24H Hydratation Body Lotion met vitamine E

Het crème suprême masker, die vooral voor droge huid bedoeld was, is nu vervangen door twee producten die een gelijkaardige werking hebben, maar meerdere huidtypes dekken en een snelle werking hebben:

Face & Body Butter

De Face & Body Butter is een intensief voedende en verzachtende lichaamsboter voor langdurige hydratatie en bescherming van het gelaat en de lichaamshuid. Geschikt voor droge tot extreem droge huid.

 Face & Body Butter

Oxigen Mask

Crème masker dat de huid voorziet van zuurstof. Met als voornaamste grondstoffen menthyl lactate en de complementaire actieve stoffen oxylastil en seromarine. Je voelt al na het eerste gebruik een duidelijke verbetering van de huid. De uiterst korte inwerktijd van 3 minuten biedt niet langer de uitvlucht: “Ik heb daar geen tijd voor". Geschikt voor alle huidtypes, uiterst geschikt voor een erg vermoeide en sterk verouderde huid.

Oxigen Mask